Stojketov pobednički mentalitet

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.10.2013.
20:24
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Reprezentativni čuvar mreže Partizana prošlog vikenda je još jednom bio jedan od glavnih junaka pobede crno-belih, pa je jasno da je svojim odbranama možda i najzaslužniji što je aktuelni šampion ponovo na prvom mestu Superlige.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vladimir Stojković je letos bio pred odlaskom iz Humske, ali posle neuspelih pregovora sa Konjasporom iz Turske, a onda i povrede Milana Lukača, popularni Stojke se vratio na gol crno-belih, ali i u dres reprezentacije.

Naš najbolji golman pruža odlične partije tokom jeseni, a kad je Partizan u pitanju, upravo su Stojkovićeve zasluge ogromne što crno-beli nisu poraženi u Nišu, ali i što je meč u Jagodini proteklog vikenda dobio onakav tok posle odbranjenog penala Damjanoviću.

Zato i ne iznenađuje što u upravi Partizana sada žele da produže ugovor sa Stojkovićem, pa ćemo videti hoće li on braniti boje crno-belih i na proleće.

A što se tiče Stojkovićevog ''recepta za uspeh'', iskusni čuvar mreže je na tu temu govorio za sutrašnji ''Žurnal'' i tom prilikom otkrio i šta bi sve uradio za pobedu,

''Rođen sam za uspeh. Otac, majka, brat... svi su bili pobednici! Ako treba, skočio bih i sa Beograđanke za pobedu! Mentalnu snagu sam jačao vremenom. Postoji i genetska podloga, ali pomaže i čitanje knjiga, često na temu moći podsvesti'', izjavio je Stojković, između ostalog, za ''Žurnal''.

Ne propustite