Stojković: "Izgovori ne postoje..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.08.2012.
10:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Golman Partizana Vladimir Stojković izjavio je uoči večerašnjeg revanša plej-ofa kvalifikacija za LE sa norveškim Tromsom da taj meč mora da se dobije po svaku cenu i da se sve raspoložive snage moraju podići na gotovs kako bi se crno-beli domogli grupne

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Reprezentativni čuvar mreže i golman Partizana Vladimir Stojković večeras će sa svojim klubom pokušati da se plasira u grupnu fazu LE.

Crno-beli od 20 časova i 45 minuta dočekuju norveški Tromso koji ih je savladao u prvoj utakmici rezultatom 3:2. Prekidi su bili glavna boljka srpskog šampiona u porazu od Norvežana pa je njima posvećeno više pažnje na ovonedeljnim treninzima.

Što se tiče Vladimira Stojkovića, u potpunosti je spreman za večerašnji duel i veruje da Partizan ima kvalitet da neutrališe deficit iz prvog meča.

"Verujem da ćemo uspeti da neutrališemo njihovo najjače oružje. Pred nama je najznačajnija utakmica u sezoni i daćemo sve od sebe da prođemo. Očekuje nas velika borba i na nama je da pokušamo, na bilo koji način i kako znamo i umemo da savladamo Norvežane. Optimista sam i verujem da ćemo našim navijačima priuštiti radost" ističe Stojković.

Partizanu bi večeras bila dovoljna praktično bilo koja pobeda. Crno-beli ne bi mogli da računaju na plasman u LE ukoliko savladaju Tromso sa 4:3 i svim višim rezultatima od toga uz razliku od jednog gola.

Objektivne šanse postoje ali će Partizanovi igrači morati da pokažu visok stepen odgovornosti i izbore se za pobedu koja bi mogla da bude prekretnica za prestojeću sezonu.

Ne propustite