Stojković: "Nagrada za naporan rad"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.10.2013.
19:26
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Golman Partizana rekao je posle pobede u Jagodini da je trijumf u derbiju 9. kola JSL došao kao nagrada za naporan rad nakon dva vezana neuspeha u domaćem šampionatu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Jedan od junaka Partizanove ubedljive pobede u Jagodini bio je Vladimir Stojković. Golman crno-belih odbranio je penal u 30. minutu utakmice nakon čega su gosti stigli do prednosti a do kraja i do pobede od 3:0 na neugodnom gostovanju.

"Znali smo da nas u Jagodini čeka tradicionalno teško gostovanje i to smo očekivali i danas, pogotovu posle male krize rezultata. Ova tri boda bila su šlag na tortu i kruna rada u prethodnom periodu" rekao je Stojković posle utakmice.

Kao i uvek kada uradi nešto jako važno za ekipu Stojković odbija da prihvati "lovirike" već interes tima stavlja ispred individualnog učinka.

"Nebitan je moj učinak, bitna je pobeda ekipe" jasan je golman crno-belih.

Fudbalere Partizana u narednom periodu čekaju tri teška susreta od kojih dva gostovanja. Nakon duela sa Napretkom u Humskoj, crno-beli idu na noge Radničkom iz Niša u Kupu i Crvenoj zvezdi u okviru 11. kola JSL.

Pobedu u Jagodini Stojković je opisao kao jako važnu u tom smislu što je tim povratio samopouzdanje i doveo u red psihički momenat pred težak period koji predstoji.

"Teško je bilo psihički se vratiti nakon poraza od Vojvodine i remija sa Javorom ali to je obaveza nas u Partizanu. Moramo da budemo spremni na sve" ističe reprezentativni čuvar mreže.

Nakon ovacija na kraju utakmice od strane navijača Stojković nije zaboravio da im se zahvali.

"Hvala navijačima, uvek znaju kada treba da nas podrže i hvala im po stoti put!" poručuje Stojković.

Partizan se nakon trijumfa u Jagodini nalazi na liderskoj poziciji na tabeli sa 20 bodova a Vladimir Stojković trenutno četvrti najbolji golman lige sa samo osam primljenih golova nakon devet odigranih utakmica.

Bolji od Stojkovića za sada su samo golmani Vojvodine (7 primljenih golova), Radničkog iz Niša (6 primljenih golova) i Čukaričkog (4 primljena gola).

Ne propustite