Stojković ne menja stav: ''Bolji smo od Zvezde, tabela sve objašnjava!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.05.2012.
20:16
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Golman Partizana sinoć je, zbog povrede, bio u ulozi navijača, ali i pored novog poraza crno-belih on i dalje nije u dilemi ko je bolji od ''večitih rivala''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Golman crno-belih Vladimir Stojković uoči sinoćnjeg derbija bio je uveren da se njegovom timu ne može ponoviti ono što mu se dogodilo u Kup duelima sa Crvenom zvezdom, nazivajući pobede ''večitog rivala'' - slučajnim.

Međutim, gol Kadua u poslednjim trenucima učinio je da fudbalerima i navijačima Partizana najnoviji poraz još teže padne. Ni posle ovog meča, Stojković ne odstupa od stavova vezanih za odnos kvaliteta crno i crveno-belih.

''Slučajnosti se ponavljaju! Znam da zvuči kontradiktorno, jer se samo rezultati pišu i pamte, ali ostajem pri tvrdnji da je Partizan bolji od Zvezde. Opet smo bili bolji rival, a oni su samo brojali naše neiskorišćene zicere i čekali našu grešku za šut. To je njihovo pravo, ali i Partizanovo je pravo da se diči petom uzastopnom titulom. Tabela sve objašnjava'', poručio je Stojković, a prenosi danas.rs.

Ne propustite