Stojković: ''Nismo pobedili, ali smo i dalje ispred Zvezde''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.08.2013.
20:22
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Dan posle remija u Nišu, gde je po opštoj oceni sprečio domaće da dođu i do sva tri boda, golman Partizana sumirao utiske i izneo očekivanja pred duel sa Tunom i nastavak sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle utakmice na ''Čairu'', jedini iz ekipe Partizana na čiju adresu stižu pohvale jeste golman Vladimir Stojković, koji se vratio među stative posle neuspelog inostranog angažmana i povrede Milana Lukača.

Iako je sve impresionirao reakcijom kod sjajne prilike Milenkovića, Stojković ne želi tome da pridaje presudan značaj.

''Od prvog trenutka otkad sam počeo da radim sa ekipom, dao sam svoj maksimum, tako radim čitavog života, tako ću raditi i dalje.

O toj odbrani ne bih pretarano pričao, jer nije ni fudbalski pričati o tome, o toj jednoj situaciji. Mi smo tim, danas iskočim ja, sutra 'Pera, Žika', to je sve normalno''
, izjavio je Stojković.

On je naglasio da je svestan da navijači svake godine očekuju korak više od Partizana, ali da nije lako braniti domaće trofeje iz godine u godinu.

''Nismo uzeli tri boda, ali smo i dalje ispred 'večitog rivala''', podseća Stojković kritičare.

On dodaje i da svi u klubu sada treba da se okrenu dvomeču protiv Tuna, kako bi se i drugu godinu zaredom izborio plasman u Ligu Evrope.

''Pobeda protiv Tuna bi mnogo značila svima nama, a lično sam svom treneru zahvalan što ima poverenja u mene i trudiću se da mu to na najbolji način vratim'', uverava Stojković.

O mogućnosti nekog inostranog transfera u finišu prelaznog roka za sada ne želi da govori..

''Za sada sam tu, ne bih o ponudama pred ovako važnu utakmicu, treba se potpuno posvetiti ulasku u Ligu Evrope. Partizan je moj klub svakako, ali videćemo još da li ću ostati'', zaključio je popularni Stojke.

Ne propustite