Stojković: "Španija ključ za London"

Autor: Beta Beta
petak 30.03.2012.
20:41
Izvor: Beta

Reprezentativac Srbije u rukometu Rastko Stojković ocenio je danas da će prvi meč na turniru za kvalifikacije na Olimpijske igre, protiv Španije, biti vrlo težak, ali da može doneti odlučujuću pobedu.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Stojković je zadatak Srbije ocenio kao težak.

"Moram da kazem da će biti jako teško, ali mi smo dokazali na Evropskom prvenstvu da mozemo da igramo sa svim selekcijama. Ako budemo igrali kao u Beogradu i imali korektno sudjenje, pobedicemo ih vec na startu kvalifikacionog turnira. Ukoliko dobijemo, sigurno ćemo se plasirati na OI", kazao je Stojković.

On je zajedno sa ostalim reprezentativcima danas doputovao u španski grad Alikante gde Srbiju od 6. do 8. aprila očekuju tri meča u okviru kvalifikacionog turnira za London.

Uz Srbiju i domaćina na turniru će učestvovati i Poljska i Alžir.

Stojković koji nastupa u poljskom timu Kiljce, smatra da je, posle Španije, upravo Poljska najveći rival za prva dva mesta koja vode na Igre.

"Mislim, da su u ovom trenutku ekipa koja moze da se pobedi. Iako imaju laksi raspored i prvi mec sa Alzirom i sigurna dva boda, mislim da smo bolji od tima kojeg trenira moj trener Bogdan Venta", kazao je Stojković.

Ne propustite