Stojkoviću klupa umesto stranog angažmana?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.07.2013.
20:45
Izvor: Sportske.net

Reprezentativni golman Partizana mogao bi lako da počne sezonu u crno-belom dresu ali ne na golu već na klupi. Do takvog scenarija moglo bi da dođe zbog nerealizovanog angažmana u inostranstvu, zbog čega je Stojković propustio veći deo priprema.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nedavno se pomirio sa činjenicom da tokom leta neće moći da zadrži prvog čuvara mreže, pa je Vladimiru Stojkoviću dat "Amin" da može da ode u slučaju dobre ponude.

Reprezentativni čuvar mreže bio je na korak od prelaska u Konjaspor ali se posao izjalovio pa se moralo u novu potragu za kvalitetnim angažmanom koji do dana dašnjeg nije pronađen.

U međuvremenu, Partizan je iz OFK Beograda doveo Milana Lukača koji je dobio garancije Vuka Rašovića da će njemu pripasti mesto među stativama šampiona Srbije.

Takva odluka Rašovića ne treba da čudi jer je Vladimir Stojković propustio pripreme na Zlatiboru i Pohorju i svakako da nije spreman da naredne nedelje stane među stative u prvom meču drugog kola kvalifikacija.

Veći su izgledi da će Stojković ostati u klubu ali da će u prvo vreme morati da ustupi mesto u timu Milanu Lukaču.

U slučaju da do kraja prelaznog roka za Stojkovića ne stigne kvalitetna ponuda od kluba koji bi i njemu garantovao povoljne uslove, izvesno je da će Partizan za narednu sezonu imati na raspolaganju dvojicu iskusnih i kvalitetnih čuvara mreže što može biti mač sa dve oštrice.

Ne propustite