''Stotka'' Radničkog u ''Pecari''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.02.2013.
22:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaši kragujevačkog Radničkog ostvarili novu pobedu u ABA ligi i još više se približili učešću na završnom turniru. Blistao Teriko Vajt!

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Ekipa Miroslava Nikolića nastavila je pobedonosni niz u ABA ligi! Radnički je posle znatno bolje igre u drugom poluvremenu, ubedljivo savladao domaću ekipu Širokog rezultatom 100:85!

Do četrnaeste pobede u regionalnoj ligi, kojom su se učvrstili na deobi trećeg mesta na tabeli, Kragujevčane je predvodio sjajni Teriko Vajt, koji je meč završio sa 29 poena.

Prve dve deonice protekle su u neizvesnoj borbi. Domaćin je pružao jak otpor ekipi Radničkog, ali je možfda i ključni period igre bila treće četvrtina u kojoj su gosti bili veoma efikasni, postigli čak 32 poena u tom periodu igre i stekli dvocifrenu prednost pred ulazak u poslednju deonicu.

Do kraja, radnički je bez većih problema zadržao prednost i čak je još i uvećao na konačnih ''plus 15''.

Osim Vajta, poenterskim učinkom u ekipi Radničkog istakao se i plejmejker Aleksandar Ćapin sa 17 poena, dok je ekipu Širokog predvodio Barać sa 25 poena.

Posle 22. kola ABA lige, stanje u vrhu tabele je sledeće: Igokea 17-5, Crvena zvezda 16-6, Budućnost 14-8, Radnički 14-8, Partizan 13-9...






Ne propustite