Strpljenje je vrlina...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 04.02.2013.
13:45
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija Partizana ostala je bez dvojice seniorskih reprezentativaca, Šćepovića i Stojkovića, koji su pre polaska na Kipar izneli svoje utiske sa priprema, ali i očekivanja za nastavak sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tabor Partizana u Beleku danas je oslabljen odlascima sedmorice provtimaca.

Pored mladih reprezentativaca, crno-beli su ostali i bez Šćepovića i Stojkovića, koji se pridružuju „A“ selekciji na Kipru.

Nestrpljivi da odigraju takmičarski meč, dva fudbalera Partizana sa velikim optimizmom čekaju izazove u dresu „Orlova“, ali i nastavak sezone sa Partizanom, sa kojim žele šestu titulu za redom.

„Igranje za reprezentaciju je velika čast za mene, podrška selektora mi mnogo znači. Selektor je verovao u mene i kada sam bio povređen, na meni je da poverenje opravdam golovima, za koje se nadam da će doći.“, rekao je Šćepović.

Napadač Partizana se osvrnuo i na trenutnu situaciju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ističe da Srbija nije bez šansi.

„Četiri osvojena boda su malo kada se uzme u obzir ono što smo pokazali. Protiv Škotske smo morali više, protiv Belgije smo imali dosta prilika. Mislim da nismo bez šansi, pobeda u Zagrebu bi nas vratila u život.“, rekao je on.

Koncentrisan je napadač Partizana na naastavak sezone u koju ulazi sa željom da osvoji titulu sa Partizanom.

Ističe da 6 bodova prednosti ne smeju nikoga da zavaraju, namera je da osvoji titulu pa, ako za to bude prilike ode u neku od evropskih liga.

„Imam ugovor na još godinu dana, već tri godine sam tu i leto će biti idealna prilika da odem i da klub zaradi nešto novca. Lično bih voleo da odem u Španiju ili Italiju čiji mi stil najviše odgovara, mada englesku ligu obožavam da gledam. Nadam se da ću imati prilike da zaigram u nekoj od većih evropskih liga.“, istakao je Šćepović koji se, baš kao i njegov kolega sa gola uželeo igre.

„Uželeli smo se fudbala, pripreme su naporne, radili smo maksimalno kako bismo bili u formi kada je to najpotrebnije.“

„Pred nama je velika prilika da osvojimo i šestu vezanu titulu za redom, spremni smo i imamo veliku želju.“, prokomentarisao je golman Stojković.


Ne propustite