Strpljenje je vrlina...

Autor: Miloš Marković
petak 24.02.2012.
13:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Tim koji stvara Crvena zvezda je zalog za budućnost, ekipa koja će u narednim godinama dostići svoj pun potencijal i ispuniti očekivanja Vladana Lukića koji želi da njegov tim misli samo na pobede.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Predsednik kluba sa Marakane od 9. januara u korak prati svoj tim.

Prošao je pripreme u Budvi, kao i 22 dana u Antaliji, na osnovu svega što je video smatra da Zvezda ima mladu ekipu kojoj je potrebno pružiti strpljenje i podršku, a da će rezultati doći kroz vredan rad.

„Ove pripreme su pokazale da je zimski prelazni rok u Crvenoj zvezdi dobro urađen. Pokazale su, takođe, i da mladi igrači koji su bili Zvezdin izbor u ovom prelaznom roku nose i jednu vrstu neiskustva zbog kojeg sigurno možemo da očekujemo oscilacije u igri. Zato i ne moram da naglašavam da će za ovu ekipu biti potrebno strpljenje.“

„Mišljenja sam da ovaj tim pored nespornog talenta mora još puno da radi. Mislim da će to biti naše opredeljenje u narednom periodu. Rad, rad i samo rad.“ ističe Vladan Lukić.

Predsednik Zvezde je naglasio da je zimski rok odrađen u skladu sa željama trenera Prosinečkog koji ima bezrezervnu podršku i za koga Lukić ne sumnja da će ispuniti njegova lična očekivanja.

„Robi je trener Crvene zvezde."

"U njegov rad se ni malo ne sumnja. Ima puno poverenje rukovodstva kluba i verujemo da će sve svoje ideje pretočiti u jednu ofanzivnu i pobedničku Crvenu zvezdu.“

“Moje najveće očekivanje zvuči jednostavno ali možda i nije tako. Pobede su moja očekivanja. Želim da na svaku utakmicu izađu samo sa jednom idejom, a to je pobeda. To je moj osnovni zahtev i jedini.“ ističe Lukić.

Navijači Zvezde sa velikim nestrpljenjem očekuju 03. mart i meč protiv Spartaka koji će označiti početak prolećnog dela sezone.

Lukić je siguran da će atmosfera biti na zavidnom nivou i da će navijači, kao i do sada, na pravi način podržati svoj tim.

Na kraju i neizbežno pitanje vezano za predsedničke izbore u Crvenoj Zvezdi. Lukić nije doneo odluku hoće li se kandidovati ili ne.

„Ja sam koncentrisan na posao predsednika koji obavljam. Naredni period je važan za Crvenu zvezdu kako sportski, tako i organizaciono i finansijski. Završavamo pregovore oko ulaganja u klub, novih sponzora i izgradnje stadiona i to su moji prioriteti. Ima vremena za odluku da li ću se kandidovati ili ne.“ završio je Vladan Lukić.


Ne propustite