Stručni štab zadovoljan, na redu Slovenija

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 03.08.2013.
09:29
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Seniorska košarkaška reprezentacija Srbije dobila je pohvale za nastup na prvom kontrolnom meču u sklopu priprema za EP u Sloveniji ali će Dušan Ivaković od svojih izabranika zahtevati da već večeras ponove dobru igru u susretu sa Slovenijom.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Prvi kontrolni susret koji je reprezentacija Srbije odigrala na turniru "Laško Group" u Celju protekao je u najboljem redu, uprkos činjenici da su se u dresu sa nacionalnim grbom mnogi našli tek prvi put.

Sinoć je savladana reprezentacija Turske a pomoćnik selektora Aleksandar Kesar preneo je zadovoljstvo stručnog štaba zbog viđenog na terenu i poručio da u istom ritmu treba nastaviti dalje.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu u kojoj smo imali nekoliko perioda veoma kvalitetne igre. Sa puno debitanata u timu, momaka koji su danas prvi put nosili dres reprezentacije, ubedljivo smo savladali veoma iskusan tim Turske" kazao je Kesar i dodao,

"Tim treba da nauči da igra iz dana u dan, u ritmu u kome ćemo morati da nastupamo na Evropskom prvenstvu. Već večeras treba da se zaboravi ova utakmica, jer moramo da pokušamo da ponovimo ovakvo izdanje i protiv veoma kvalitetne selekcije Slovenije, što neće biti ni malo lako" jasan je Kesar.

"Orlovi" se u drugom kolu "Laško Group" turnira u Celju večeras sastaju sa selekcijom Slovenije, domaćinom ovog prijateljskog takmičenja ali i predstojećeg Eurobasketa.

Taj meč počinje od 20 časova i 45 minuta dok se od 18 sastaju dve poražene selekcije iz prvog kola, reprezentacija Turske i Letonije.

Ne propustite