Subotić: "U Novi Sad po treću poziciju"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.04.2012.
15:52
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde biće izloženi velikom pritisku kada se u četvrtak budu sastali sa Vojvodinom u okviru 9. kola Agroživ Superlige Srbije. Pritisak će biti veliki zbog uloga koji nosi ovaj meč a to je treća pozicija na tabeli.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Bojan Subotić nije krio da će meč u novosadskom "Spensu" biti jedan od ključnih za njega i saigrače ukoliko žele treću poziciju na tabeli Superlige. Pobeda nad nezgodnom Vojvodinom bila bi veliki korak ka obezbeđivanju plej ofa ali je kvalitet rivala neosporan i toga su svesni svi igrači.

"Predstoji nam veoma važna utakmica. Želimo pobedu, jer bismo eventualnim trijumfom obezbedili treće mesto. Biće veoma teško. Očekuje nas neugodan protivnik, koji je uspeo da pobedi Partizan, što nije mala stvar. Otežavajuća okolnost je to što Vojvodina igra na svom terenu, gde po pravilu igra dosta čvrsto i agresivno" rekao je Subotić.

Krilni centar Crvene zvezde pohvalio je kvalitete pojedinaca iz redova Vojvodine ali veruje da ključ uspeha crveno-belih leži u jakoj i organizovanoj odbrani.

"Ukoliko ispunimo sve defanzivne zadatke i budemo na potrebnom nivou agresivnosti možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Imamo motiva i svesni smo koliku važnost ima ova utakmica. Mislim da smo svi fizički i mentalno spremni za sve napore" završio je Subotić.

Crvena zvezda gostovaće Vojvodini u četvrtak u hali "Spens" a početak meča zakazan je za 17 časova i 30 minuta.

Ne propustite