Sudija umrljao povratak na vrh!

Autor: Miloš Marković
nedelja 24.11.2013.
15:18
Izvor: Sportske.net

Glavni arbitar poslednjeg meča 13. kola JSL, sudija Gogić, glavni je akter meča nakon koga je Partizan uspeo da se vrati na čelo tabele.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Odigrali su voždovac i Partizan jedan dobar i otvoren meč.

Bilo je prilika na obe strane, izglednih šansi za gol, meč je prelomio Miloš Jojić, svojim četvrtim golom u dosadašnjem toku prvenstva.

Ipak, ono što će se posebno promatrati nakon današnjeg meča jesu odluke sudije Gogića, odluke koje nisu išle u korist domaćem timu.

Kako je trener Lalatović jasno i eksplicitno iskazao nakon same utakmice, arbitri su na današnjem meču njegov tim oštetili i u više navrata propustili priliku da dosude najstržiju kaznu u korist Zmajeva.

Dve situacije se posebno ističu, jedna u 53. minutu kada je lopta u ruku pogodila Ostojića, ali i u 90. minutu kada je izražajnije igranje rukom bilo viđeno od strane Nemanje Petrovića.

Ipak, uzalud su bili protesti igrača domaćeg tima kod pomoćnika i glavnog arbitra na današnjem meču, penal nije dosuđen.

Razloga za nezadovoljstvo ima.

Ako je u prethodnim slučajevima i bilo donekle nejasno, slučaj iz poslednjeg minuta meča baca senku na meč u kome je Partizan ponovo saposeo na prvo mesto na tabeli domaćeg prvenstva.

Lalatović je poslao jasnu poruku, zlonamerne ili ne, ovakve situacije i odluke sudija samo idu na štetu srpskom fudbalu u celini.

Ne propustite