Sudija vređao Babovića?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 11.11.2013.
12:30
Izvor: Sportske.net

Za vikend se u srpskoj fudbalskoj javnosti povela rasprava povodom tefana Babovića i njegovog crvenog kartona na meču sa ekipom Radničkog iz Niša, nekadašnji fudbaler Partizana doživeo je brojne kritike.

zurnal.rs
zurnal.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca poraženi su u Nišu rezultatom 2:1, a Stefan Babović bio je jedan od najzapaženijih aktera. U svakom smislu te reči.

Stefan Babović je postigao gol na ovom meču, okrenut ka tribini on je na neprikladan način proslavio pogodak i tako razljutio javnost.

Trener Lalatović tvrdi da postoji razlog, koji se ogleda u konstantnom provociranju od strane publike.

„Nisam primetio tu situaciju. Ako se tako i poneo, sigurno su ga isprovocirali sa tribina. Psovali su mu članove porodice.“, rekao je 'Žurnalu' trener Voždovca, koji tvrdi da je njegovog fudbalera čak vređao i glavni sudija meča.

Naime, zbog verbalnog sukoba sa arbitrom, Babović je nakon završetka meča dobio crveni karton, zbog čega u narednom kolu neće igrati protiv Partizana. Određeni deo javnosti je i taj potez označio kao 'namerno izbegavanje utakmice protiv bivšeg tima', ipak Lalatović ima objašnjenje.

„Stefan mi je preneo da mu je sudija rekao ružnu reč, na šta mu je on odgovorio. Na žalost, zbog toga neće moći da nam pomogne u borbi sa Partizanom.“, rekao je šef struke Voždovca.


Ne propustite