Sukob Kostarikanaca i "Azura" u poluvremenu! (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.06.2014.
21:00
Izvor: Sportske.net

Prvi meč devetog dana Mundijala u Brazilu doneo je neočekivani poraz Italijana u duelu sa Kostarikom a susret je obeležio i sukob rezervnih igrača dve reprezentacije u poluvremenu.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Druga utakmica drugog kola u grupi "D" donela je neočekivani rezultat pošto je Kostarika uspela da "skine skalp" još jednom od bivših svetskih prvaka sa kojima se našla u grupi.

Kostarikanci su u petak bili bolji od Italije a gol odluke pao je u završnici prvog dela igre kada je Brajan Ruiz pogodio prečku a lopta je potom za malo prešla gol liniju, dovoljno da gol tehnologija potvrdi da će Kostarika na poluvreme otići sa vođstvom.

Strasti su uzavrele nekoliko minuta pre pogotka Brajana Ruiza jer sudija nije pokazao na belu tačku iako se čini da su defanzivci Italije oborili Džoela Kembela.

Selektor Kostarike nije mogao da se pomiri sa odlukom sudije a kada je dat znak da se krene put svlačionica došlo je do sukoba rezervnih igrača dve reprezentacije.

Čini se da su rezervisti Kostarike stali u odbranu svog selektora a među najratobornijim Italijanima bio je rezervni golman Salvatore Sirigu.

Obezbeđenje je sprečilo veći sukob pa se sve završilo na koškanju posle kojeg sudija nikoga nije udaljio sa klupa dve selekcije.

Ne propustite