Šumadija "kroji" spisak "romantičara"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.07.2012.
15:49
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbalere OFK Beograda sutra očekuje poslednja prijateljska utakmica u Srbiji pred polazak na drugi deo prirpema u Sloveniji. Meč sa Šumadijom, iako prijateljski, nekim "romantičarima" značiće mnogo...

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Ekspedicija OFK Beograda vratila se iz Krivaje gde je bila smeštena tokom prvog dela prirpemnog perioda za predstojeću sezonu.

Na severu Srbije igrani su prijateljski mečevi sa protivnicima koji su bili po meri za ovaj deo pripremnog perioda a "romatičari" su olako izlazili na kraj sa njima.

Poslednja u nizu bila je pobeda nad Radničkim iz Sombora a već sutra se će na Omladinskom stadionu biti odigrana veoma značajna prijateljska utakmica sa Šumadijom iz Aranđelovca.

Sparing partner koji je u prethodnom peirodu više puta odmeravao snage sa Beograđanima sutra bi mogao nekim igračima OFK Beograda da pokvari planove za novu sezonu.

Stevica Kuzmanoski i njegov stručni štab biće prinuđeni da nakon sutrašnjeg meča skrate spisak igrača koje će povesti u Sloveniju pa će motiva za dokazivanje biti na pretek.

U toj misiji, pored protivnika, "romantičarima" će posao otežavati i jako toplo vreme koje se najavljuje za čitav jul.

Treba naglasiti da su se plavo-beloj porodici priključili i omladinski reprezentativci Marko Pavlovski i Aleksandar Čavrić koji su sa nacionalnim timom početak jula proveli na EP u Estoniji.

Ne propustite