Sunce na Rogli obasjalo sve osim Maksimovića...

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.06.2012.
20:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Popodnevni trening fudbalera Crvene zvezde bio je prilika da se na terenu obasjanom suncem odrade poslednje pripreme pred sutrašnji prijateljski meč u Ljubljani. Jedini nije trenirao Nikola Maksimović zbog povrede zgloba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Idealni vremenski uslovi tokom popodneva na Rogli bili su dodatni motiv fudbalerima Crvene zvezde da daju svoj maksimum na drugom današnjem treningu.

On je iskorišćen da se odrade uobičajna istrčavanja, koja su primarna tokom ove faze priprema, ali je deo treninga bio rezervisan za rad sa loptom i taktičke pripreme za sutrašnji meč sa Olimpijom.

Pošteđen napora bio je jedino Nikola Maksimović koji i dalje ima problema sa skočnim zglobom zbog čega već dva dana ne trenira sa ostatkom prvog tima.

"Prethodnih dana propustio sam tri treninga i mnogo mi je žao zbog toga. Osećam se odlično i želim da istrčim svaki kondicioni trening, ali bol u zglobu desne noge me sprečava u tome. Želeo sam da treniram sa ekipom, ali sam opet osetio bol i morao sam da prekinem sa radom. Nije ništa ozbiljno u pitanju, držim led i siguran sam da ću za dan-dva ponovo biti u punom trenažnom procesu" istakao je reprezentativac Srbije.

Ekspedicija Crvene zvezde sutra ponovo napušta bazu u Rogli pošto će morati da otputuje u Ljubljanu na prijateljski meč sa Olimpijom.

Prvi prijateljski susret crveno-beli su igrali sa Domžaleom i remizirali 1:1.

Ne propustite