Superliga - Ko su ''prekobrojni''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.03.2013.
21:24
Izvor: Sportske.net

Manje-više, sve je poznato kad su u pitanju sastavi naših najboljih klubova u predstojećoj Superligi, odnosno koji igrači neće moći da zaigraju u ovom takmičenju.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zbog poznatih propisa o ograničenju broja stranih igrača u domaćem šampionatu, Crvena zvezda, Partizan i Radnički morali su da donesu odluke o imenima igrača na koje neće moći da računaju u Superligi.

Oni su uglavnom to i učinili, pa kako prenose ''Novosti'', Zvezda neće računati na centra Predraga Samardžiskog, Partizan na Francuza Žofrija Lavernja, a kragujevački Radnički na Kajla Vizera, Metjua Brajana Emeninga, kao i na povređenog Ratka Vardu.

Uglavnom očekivane odluke, izuzev možda one u Crvenoj zvezdi, gde je Elton Braun doskora bio praktično otpisan, ali je sada ipak dobio prednost u odnosu na Samardžiskog, koji je pojačao crveno-bele u toku sezone.

Francuz Lavernj je u Partizanu bio ''prekobrojan'' i u Kupu Radivoja Koraća, a ovih dana se spekuliše da bi mogao u Superligi da zaigra za Mega Vizuru kao pozajmljen igrač.

Radnički je ponovo bio u najvećem problemu, ali obzirom da su Kragujevčani već angažovali Uroša Nikolića i Vladu Vuksanovića, izostanak Vizera i Emninga ne bi trebalo da se previše oseti.






Ne propustite