''Švaba'' još ne vidi ništa spektakularno...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.10.2012.
16:29
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Kragujevački Radnički u prošlom kolu je konačno uspeo da dođe do prve pobede u Superligi ove sezone. Ipak, da li to znači i da je Kragujevčanima forma u usponu trebalo bi da pokaže nedeljno gostovanje u Jagodini.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Posle trijumfa nad Donjim Sremom, atmosfera u ekipi kragujevačkog Radničkog je na znatno višem nivou u odnosu na prethodni period.

To je danas potvrdio i trener Dejan Đurđević, koji ipak smatra da nema mesta bilo kakvoj euforiji posle jedne ostvarene pobede, pogotovo što njegov tim već narednog vikenda očekuje teško gostovanje u Jagodini.

''Nalazimo u jednom dobrom psihološkom trenutku, ova pobeda nam je na izvestan način popravila atmosferu, ali mi smo tu utakmicu zaboravili već u utorak posle drugog treninga. Moramo da budemo svesni da ništa spektakularno nismo uradili, iako je to veliki korak za nas posle dugog vremenskog perioda bez pobede'', konstatuje Đurđević.

Kad je u pitanju duel sa Jagodincima u nedelju, Đurđević se nada da će njegovi fudbaleri prikazati još jednu kvalitetnu partiju i da će povoljan rezultat doći kao posledica toga.

''Imamo vrlo dobre šanse da prikažemo dobru igru, sve okolnosti nam idu na ruku. Mali problem imamo sa igračima koji su povređeni, ali ostali su vrlo motivisani da u nedelju u Jagodini napravimo dobar rezultat'', zaključio je popularni ''Švaba''.




Ne propustite