"Švaba" prozvao "Đavole"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.01.2013.
17:15
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca okupili su se na stadionu "Čika Dača" gde je Dejan Đurđvić obavio prozivku za početak zimskih priprema pred nastavak sezone u Jelen Superligi.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Iako sa dva dana zakašnjenja fudbaleri Radničkog počeli su zimske pripreme a prvog dana na raport se javilo 27 fudbalera superligaša iz Kragujevca.

Samo je Miloš Tintor iz opravdanih razloga izostao sa prozivke a Aleksandar Kosorić napustio je Radnički i karijeru će nastaviti u iračkom Erbilu.

Prvi deo sezone za Radnički je protekao očajno i Kragujevčani se nalaze u zoni ispadanja pa će osnovni cilj svih zaposlenih u klubu biti da se izbore za opstanak u elitnom društvu o čemu je i trener Đurđević govorio.

"Naša je obaveza da ispravimo ono što smo uradili u prvom delu sezonu. Obećavam da će Radnički biti bolji nego što je bio. Ljudi iz grada i kluba dali su nam bezrezervnu podršku u svim mogućim aspektima. Ono što je najvažnije, imaćete vrhunske uslove za pripreme i sve kako je dogovoreno, ali će naše obaveze biti duplo veće nego do sada" kazao je Đurđević okupljenim igračima.

Za sutra su zakazana testiranja prvotimaca Radničkog a nakon toga će početi i "dril" koji će Đurđević izvrišiti kako bi što bolje pripremio svoje izabranike za prolećna iskušenja u JSL.

Sezona u JSL počinje 27. februara, a Radnički će prvi meč u šampionatu u 2013. godini odigrati na “Čika Dači“ sa ekipom Rada.

Ne propustite