''Švaba'' srećan i zbog pobede i zbog Spalevića

Autor: Beta Beta
nedelja 17.03.2013.
18:09
Izvor: Beta

Konačno olakšanje na ''Čika Dači'' posle lošeg starta prolećnoig dela sezone. Pobeda nad Hajdukom u poslednjim trenucima meča, uz povratak u tim Darka Spalevića daju Kragujevčanima dosta razloga za optimizam pred nastavak borbe za opstanak.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Trener Radničkog 1923 rekao je danas da su bodovi osvojeni protiv kulskog Hajduka najvažniji, i ocenio je da je ovo "tačka preloma" u sezoni.

"Pre svega, znamo šta je najvažnije. Svi mi radimo za bodove i posle ovakvog posta i grča, bodovi su esencijalno najvažniji",  rekao je Đurđević agenciji Beta.

Kragujevčani su danas pobedili kulski Hajduk sa 3:2, a do pobede su došli pogotkom Darka Fejse u 94. minutu meča, i tako zabeležili prvi trijumf posle 3. novembra.

"Kod mojih igrača je postojao stravičan grč, pored svih problema koje imamo. Od prvog minuta se videla velika želja. Dobro smo igrali, dali dva gola, a onda se u drugom poluvremenu desilo šta nije smelo...

Video sam da se igrači nesvesno povlače, a oni su dobra ekia i, normalno u takvoj situaciji, došli su do izjednačenja. U egal i ludoj završnici smo došli do tri važna, ali zaslužena boda", rekao je trener Radničkog.

On je i ranije kritikovao svoje igrače zbog straha i grča koji imaju.

"Pokušao sam pre utakmice da ih opustim. Imaju taj stravičan grč. Kada se svi maleri uzmu u obzir, prezadovoljan sam i mislim da je ovo tačka preloma u sezoni", rekao je Đurđević.

U tim se danas vratio i Darko Spalević, koji nije igrao od kraja jesenjeg dela sezone zbog spora sa upravom.

"Spalević je igrač koji nama mnogo znači, jednostavno, ima težinu u našem klubu. Sukob sa upravom nisu moje ingerencije, ali on je jednostavno kvalitet, pravi lider na terenu...Jako sam srećan što su on i uprava našli zajednički jezik i jako sam srećan što je on sad tu", rekao je Đurđević.

Ne propustite