Svađa pre pobede!

Autor: Miloš Marković
nedelja 10.11.2013.
15:13
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je ostvarila pobedu, ali potpupak Dragana Mrđe u prvi plan ističe direktno oglušavanje o dogovor, autoritet trenera i saigrača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda slavila je na Vračaru protiv ekipe Rada.

Publika na stadionu Obilića mogla je da vidi dobar fudbal u prvih 45 minuta. Crveno-beli su imali incijativu, stvarali prilike i trudili se da nametnu svoj stil igre.

Nagrađeni su već na startu sjajnim golom Milijaša, ali do kraja prvog dela nisu uspeli da krunišu inicijativu i povećaju prednost.

U drugom delu, već u 58. minutu odlična prilika za povećanje prednosti.

Penal nad Draganom Mrđom i kazneni udarac za overu trijumfa, koji će se pamtiti po svojevrsnoj svađi i raspravi između saigrača.

Insistirao je Mrđa da mu se dozvoli da šutira, protivili su se Mijailović i Ninković, koji je posebno bio nervozan na današnjem meču, na kome ga protivnici nisu štedeli.

Kako i glasi nepisano pravilo da fudbaler nad kojim se načini prekršaj ne treba da izvodi penal, Mrđa je promašio i tako sačuvao nadu građevinarima.

Trener Stojanović je nagovestio da će razgovarati sa igračima i da će se utvrditi šta se dogodilo sa kaznenim udarcem koji po pravilu izvodi kapiten Milijaš.

Do kraja meča Crvena zvezda u potpunosti gubi ritam, povučeno se čuvala prednost, na kraju uspešno.

Klupskom fudbalu predstoji pauza, Crvena zvezda se vratila na bod zaostatka u odnosu na Partizan, ali jasno je da Slaviša Stojanović i dalje ima pune ruke posla.

Potez Mrđe koji se može protumačiti kao direktno oglušavanje komande biće tema kojom će se baviti trener crveno-belih u narednom periodu.

Tekstualni prenos meča možete pogledati OVDE.

Ne propustite