Svaka čast, crno-beli!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.05.2014.
18:49
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Da smo svi ujedinjeni u akciji prikupljanja pomoći ugroženom stanovništvu u poplavama, svedoci smo iz dana u dan, što svakako olakšava veoma tešku situaciju koju je ova elementarna nepogoda izazvala. Takvu sliku nam danas šalju i košarkaši Partizana.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Kako je saopštio zvanični klupski sajt aktuelnog šampiona Srbije, košarkaši Partizana NIS-a su u ponedeljak u punom sastavu otišli do Kombank Arene kako bi isporučili deo neophodne količine vode za ugrožene ljude, a u saradnji sa kompanijom ''Voda Vrnjci'', koja pruža dugogodišnju podršku crno-belima.

Ovoga puta njihova saradnja je usmerena ka višim ciljevima. KošarkašiPartizana su istovarili kamion vode zajedno sa volonterima, koji vredno rade na razvrstavanju svega što u Arenu stigne tokom svakog sata.

Formirali su lanac i zajedničkim snagama brzo završili veliki posao.
 
Takođe, košarkaši crno-belih posetili su i unutrašnjost Kombank Arene, koja je pretvorena u ogromni centar za razvrstavanje svega što od pomoći stigne.

KK Partizan NIS je takođe saopštio i da je uz podršku kompanije ''Fruit World'' obezbedio oko dve tone voća, koje je danas dostavljeno u Halu 3 na Beogradskom sajmu, kao i isto toliko povrća koje će biti usmereno na ranžirnu stanicu Makiš.

''Klub iz Humske će nastaviti da na razne načine pomaže ugrožene ljude i da svojim uticajem podigne svest, pre svega inostrane javnosti, o velikoj nesreći koja je zadesila našu zemlju'', saopšteno je iz Partizana ovim povodom.

foto: kkpartizan.rs

bertans

Ne propustite