Sve spemno za ''Noć šampiona'' u Novom Pazaru!

Autor: Beta Beta
četvrtak 27.12.2012.
21:21
Izvor: Beta

Novopazarske kik-bokserke Ajla Lukač i Mirela Barudžić najavile su da će u petak postati profesionalne prvakinje Balkana u lou-kiku, ali su ista očekivanja izrazile i njihove protivnice, Makedonka Kristina Stojčevska i Plamena Cigularova iz Bugarske.

radiostoplus.com
radiostoplus.com

Povezane vesti

Lukačeva će nastupiti u kategoriji do 52 kilograma, a na zvaničnom merenju je imala 200 grama manje od limita.

"Odlično sam se trenirala i spremnija sam nego u septembru, kada sam u Bratislavi postala svetska juniorska šampionka. Mislim da će oba šampionska pojasa ostati ovde", rekla je 18-godišnja Ajla Lukač na obraćanju novinarima u novopazarskom Klubu borilačkih sportova.

Njena protivnica Kristina Stojčevska (20) teška je tačno 52 kilograma i za ovaj meč se pripremala sa trenerom Aleksandrom Stojkovskim.

"Spremna sam i došla sam u Novi Pazar po balkanski profi pojas. Daću sve od sebe i nadam se pobedi", kazala je Stojčevska.

Mirela Barudžić, koja će se boriti u kategoriji do 50 kilograma, je prilikom merenja imala 500 grama manje od maksimalno dozvoljene težine.

"Nestrpljivo iščekujem sutrašnji dan i ne želim da propustim priliku da pred svojom publikom napravim veliki rezultat u profesionalnoj konkurenciji", rekla je 19-godišnja Barudžićeva.

Druga kandidatkinja za upražnjenu titulu u kategoriji do 50 kilograma, Plamena Cigularova je osam godina starija i kilogram i po lakša od Novopazarke.

"Ne volim da dajem prognoze, prosto neka pobedi bolji. Ipak, nadam se da ću to biti ja, pošto sam dobro radila sa trenerom Krasimirom Kirilovim", ocenila je Cigularova.

Revija "Noć šampiona Balkana" održaće se sutra u novopazarskoj Hali sportova od 18.00, a publika će imati priliku da vidi ukupno 11 borbi.

Ne propustite