Sve spremno za spektakl u Nišu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.05.2013.
23:24
Izvor: Sportske.net

Rukometni šampionat Srbije ulazi u nikad dramatičniju završnicu. Narednog vikenda igra se poslednje kolo, mrtva trka je i za titulu i u borbi za opstanak, a ključna utakmica igra se u Nišu, između Železničara i Vojvodine.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Nišlije su loše započele sezonu, finansijski problemi su potresali klub što se odrazilo i na rezultate, ali u drugom delu sezone klub je stao na svoje noge i znatno uvećao šanse za opstanak u ligi.

Da bi se to ipak desilo, Nišlije ne smeju da izgube od ''Lala'', a u tom slučaju Vojvodina bi mogla da ostane bez titule, iako joj je u ovom trenutku bliža od Partizana.

Utakmica se igra u subotu od 19 časova u niškom ''Čairu'', a iz Železničara poručuju da će učiniti sve da na kraju izbore opstanak u Superligi.

''Nikoga se ne bojimo, jedva čekamo utakmicu i da pokažemo zašto smo 'krvarili' ovih meseci. Ovo je meč 'titula ili opstanak', a mi kažemo opstanak Železničara i ne interesuju nas ni Partizan, ni Vojvodina, samo da damo maksimum'', izjavio je direktor Železničara Slobodan Milosavljević, a prenose ''Južne vesti''.

Inače, ulaz na tribine ''Čaira'' je besplatan, pa se očekuje veliki broj navijača i pravi rukometni spektakl u Nišu.

Ne propustite