Svi na okupu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 04.06.2012.
09:52
Izvor: Sportske.net

Klub će poštovati želju Roberta Prosinečkog da kompletan tim ostane na okupu u narednoj sezoni. To se odnosi na nosioce igre, iz startne postave mogu da odu jedino Bajković i Mikić, ali ni to nije izvesno.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Robert Prosinečki insistira da Zvezda sačuva tim koji je nagovestio velike potencijale tokom proleća.

On je već napomenuo da ne dolazi u obzir da fudbaleri koji su stigli u januaru promene klub, pa interesovanje za Milivojevića, pre svih, ali i Kasalicu, ostaje bez ozbiljnog razmatranja.

Menadžer Luke Milivojevića, Ranko Stojić, je "Sportskom žurnalu" otkrio da je odbijena ponuda neimenovanog turskog kluba od 2.5 miliona evra za Milivojevića, a osim igrača koji su u klubu šest meseci postoji kvintet "nedodirljivih" među starosedeocima.

To su Mijailović, Tošić, Lazović, Evandro i Borha.

Ova petorica igrača će ostati u klubu, domaćim fudbalerima su ponuđeni novi ugovori, dok će Južnoamerikanci najmanje još šest meseci braniti boje crveno - belih.

"Sport" piše da je za Borhu zainteresovan Šangaj, alion je na pozajmici do zime, mada je malo verovatno da će biti otkupljen, ako njegov klub u Brazilu, Kasiljas do Sul ne smanji apetite.

"Maestro" Evandro će ostati, osim u slučaju da stigne neka nepristojna ponuda, jer ga Prosinečki vidi kao ključnog igrača u veznom redu.

Uz Nenadića, sigurno stiže Babalj, ostao je prostor za eventualno još jedno pojačanje u veznom redu, ili desnog beka, ako Mikić ode. Mada, moglo bi se desiti da bez obzira na transfer kapitena, neko od mlađih igrača dobije šansu kraj desne aut linije.

Kako saznajemo, male su šanse da stigne Stepanov, ukoliko Zvezda ne proda nekog od fudbalera i malo popuni kasu. Veliki problem su primanja Eduarda Pašeka na koga Prosinečki izgleda ne računa u narednoj sezoni...

Ne propustite