Tadija: "'Nularica' i tetovaža za trofej u Evropi!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.03.2014.
15:53
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Momak koji se posle "odiseje" po Evropi vratio u Crvenu zvezdu odgovarao je na pitanja navijača a jedno od najinsteresantnijih ticalo se "ludorije" koju bi uradio kada bi Zvezda osvojila Evroligu ili Evrokup, kao i odabira najbolje petorke u kojoj je igra

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Tadija Dragićević izdvojio je deo svog slobodnog vremena da navijačima Crvene zvezde Telekom odgovori na pitanja koja su mu postavljali putem fejsbuka.

Pristalice Crvene zvezde Telekom interesovale su različiti detalji iz Tadijine karijere i privatnog života a evo i nekih najinteresantnijih koji se tiču košarke.

Da li misliš da je povratak u Zvezdu korak nazad u tvojoj karijeri?

"Ne mislim da je korak nazad, naprotiv, mislim da sam se vratio u pravo vreme. Zvezda ima odličan tim koji je dobro popunjen na svim pozicijama. Posebno bih istakao da Crvena zvezda nikada nije imala dve tako dominantne petice kao što je sada slučaj sa Bobijem i Raškom"

Koja ti je najveća želja u dresu Zvezde?

"Najveća želja mi je da budemo prvaci države. Želim da osvojim titulu sa Zvezdom i učinim ono što mi nije pošlo za rukom kada sam prvi put igrao u crveno-belom dresu"

Da li misliš da Zvezda može da osvoji Evrokup?

"Evrokup je dosta jako takmičenje jer su ga pojačale ekipe koje su igrale Evroligu, kao i Zvezda uostalom. Predstoji nam velika borba, a za prognoze je rano jer ima još mnogo da se igra"

Zašto si odlučio da se vratiš u Zvezdu i da li si srećan zbog povratka?

"Odlučio sam se jer Zvezda ima odličan tim i mislim da možemo mnogo da napravimo ove godine. Naravno da sam srećan, ali uz crveno-beli dres dolazi i velika odgovornost. Tu pre svega mislim na armiju navijača koja nas bodri"

Koja je bila najbolja prva postava sa kojom si igrao?

"Najbolja prva postava je ona iz Zvezde - Jeretin, Vuk (Radivojević), Gurke (Milan Gurović), Pero (Antić) i ja"

Da li bi se ošišao na ćelavo i istetovirao cele ruke, ako bi Zvezda osvojila Evroligu ili Evrokup?

"Na ćelavo bih se ošišao sigurno. Istetovirao bih celu levu ruku bez problema, ali desnu već ne bih" rekao je Dragićević.

Crvena zvezda Telekom večeras igra u Kaunasu svoj prvi meč osmine finala Evropkupa a protivnik će joj biti ekipa Budiveljnika. Kako crveno-beli nisu daleko ni od borbe za trofej Tadija Dragićević bi dobrano morao da počne da razmišlja o tome kog će frizera i "tattoo" majstora odabrati kako bi ispunio obećanje.

Ne propustite