Tadžikistanski "Era" spreman za debi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.03.2013.
20:28
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Fudbaleri Slobode iz Užica dočekaće BSK iz Borče u okviru 17. kola Jelen Superlige a taj meč biće i prilika da reprezentativac Tadžikistana Nurudin Davronov debituje pred domaćom publikom.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Momak koji je u zimskom prelaznom roku pojačao Slobodu iz Užica do tima iz Jelen Superlige stigao je na preporuku srpskog trenera koji radi kao selektor reprezentacije Tadžikistana.

Nikola Kavazović bio je spona koja je povezala Nuridina Davronova sa Slobodom a reprezentativac Tadžikistana još uvek nije imao priliku da debituje u dresu superligaša iz Užica.

Priliku da to učini imaće u subotu kada na "Begluk" stiže BSK iz Borče a Davronov tvrdi da je spreman da se predstavi Užičanima.

"Propratio sam utakmicu mog novog tima u Subotici, znam da smo primili gol u finišu meča... Svestan sam da je ova liga jača od one u kojoj sam igrao, dolazak u Slobodu za mene je izazov i korak dalje u karijeri. Ja sam došao u Slobodu da pobeđujem i da ovaj klub podignemo na još viši nivo" kazao je Davronov pred sutrašnji susret.

Duel sa BSK-om ujedno će biti prvi za sve fudbalere Slobode pred domaćim navijačima kada je prolećni deo sezone u pitanju.

U prvom susretu koji su Užičani igrali u Subotici zabeležen je remi sa ekipom Spartaka.

Ne propustite