Takmičenje novo - ambicija ista (18:00)

Autor: Boris Jovanović
sreda 26.09.2012.
15:26
Izvor: Sportske.net

Partizan danas otvara treći front, na red dolazi kup u kome je trofej prošle sezone izgubljen u sudaru sa Zvezdom. Proleter već postaje tradicija...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dva puta u poslednje tri godine Partizan je u uvodnim rundama kupa igrao protiv prvoligaša sa Slane Bare.

Navijači se sigurno sećaju duela iz jeseni 2009. kada je Srđa Knežević vadio kestenje iz vatre, a njihov tim okrenuo rezultat nakon vođstva Novosađana.

Godinu dana kasnije, igralo se u Humskoj gde dileme nije bilo, favorit je uz mnogo manje muka otišao u četvrtfinale.

Danas je Proleter opet na meniju, ponovo će Partizan biti domaćin, a cilj je naravno da se zabeleži pobeda, ali i razigraju neki igrači iz drugog plana.

"Moramo da pazimo da ne pokvarimo utisak", rekao je juče Vladimir Vermezović, aludirajući na visoke pobede i dobre partije protiv Kuljana i Užičana.

Odmoriće nosioce igre, posle Novog Sada sledi prvenstveni meč protiv Vojvodine u Novom Sadu pa put u Tatarstan na duel sa Rubinom.

U timu neće biti Stojkovića, Saše Ilića, Lazevskog, Kamare, verovatno još par startera, a šansu osim rezervnog golmana Petrovića treba da dobiju i novajlija Sretenović, povratnik Volkov, Lola Smiljanić, Zabija i možda Marko Šćepović od samog početka.

Gosti su svesni svoje pozicije.

"Pokušaćemo da se predstavimo u najboljem izdanju, da pokažemo da rezultati u PLS nisu slučajnost. Izostaju par igrača zbog povrede, a neke ću odmoriti za duel sa Mladenovcem", nema iluzija Nenad Lalatović uz konstataciju da je i njemu samom Partizan veliki motiv, tim pre što je bio kapiten Zvezde.

Duel u Humskoj počinje u 18 časova.

Ne propustite