Teo i Krle bili godinu dana u svađi!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.12.2012.
16:50
Izvor: Sportske.net, kurir-info.rs

Tandem srpskih reprezentativaca iz redova moskovskog CSKA dugo nije bio u dobrim odnosima, otkrio je Miloš Teodosić ovih dana. Srećom, sada je sve u najboljem redu.

cskabasket.com
cskabasket.com

Povezane vesti

U izjavi koju prenosi ''Kurir'', Miloš Teodosić je priznao da sa Nenadom Krstićem nije govorio skoro godinu dana, posle jedne svađe na treningu od pre nekoliko godina!

''Nijedan od nas nije hteo da počne da priča prvi, jer smo previše ponosne osobe. Nismo razgovarali godinu dana, ali mislim da smo tada i najbolje igrali i imali sjajnu komunikaciju na terenu. Godinu dana posle toga, došli smo na okupljanje reprezentacije, otišli na žurku i jednostavno, opet progovorili", ističe Teodosić.

Kad su navijačka opredeljenja u pitanju, njih dvojica se ne slažu ni danas, obzirom da je Teo ''okoreli zvezdaš'', a Krle je u Partizanu stekao afirmaciju. Ipak, na kraju se sve okrene na šalu.

''Šalimo se i zabavno je. Sada nam se pridružio i Micov, za koga iskreno nemam pojma za koga navija. Danas kaže Partizan, sutra Zvezda", otkriva Teodosić.



Ne propustite