Teo se nada revanšu protiv Brazila

Autor: Beta Beta
sreda 03.09.2014.
21:46
Izvor: Beta

Nakon večerašnjeg poraza "Orlovi" će najverovatnije završiti kao četvrti u grupi, Brazilci bi trebalo da budu drugi, a u slučaju da obe ekipe prođu 1/8 finala, očekuje ih novi duel. Naš plej i jedna od retkih svetlih tačaka našeg tima danas priželjkuje ta

fiba
fiba

Povezane vesti

Košarkaški reprezentativac Srbije Miloš Teodosić rekao je da je njegova ekipa olako ušla u večerašnju utakmicu protiv Brazila i da "velika većina" igrača tek treba da pokaže koliko vredi.

"Previše lako smo ušli u utakmicu, što kao tim ne smemo da dozvolimo. Velika većina nas ovde tek treba da pokaže koliko vredi, a ne da ulazimo toliko opušteno u utakmice", rekao je Teodosić novinarima posle utakmice.

Reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Granadi od Brazila sa 73:81, u utakmici četvrtog kola Grupe A na Svetskom prvenstvu u Španiji. Brazil je dobro počeo, imao dvocifrenu prednost, ali je Srbija uspela da se vrati dobrom igrom u trećoj četvrtini, koju je dobila sa 32:12. Brazil je poslednju deonicu dobio sa 21:9.

"U drugom poluvremenu smo pokazali timski duh, svi do jednog: Stefan (Marković), Bogdan (Bogdanović), (Miroslav) Raduljica... Svi su odigrali sjajnu odbranu sa mnogo energije, gde smo se vratili iz velikog minusa. Ali imali smo sedam razlike, a oni su napravili seriju 12:0. To ne smemo da dozvolimo, pogotovo ne u ovako važnim utakmicama", rekao je Teo, koji nije mogao da sakrije svoje nezadovoljstvo igrom ekipa prilikom jednog Đorđevićevog tajmauta.

Košarkaši Srbije sutra od 22 časa igraju poslednji meč grupne faze protiv domaćina turnira Španije.

"Ako ovako budemo ušli u meč sa Špancima, ta utakmica će se završiti sa 30 razlike za njih. Moramo da 'otvorimo' meč, kao što smo sada 'otvorili' drugo poluvreme i da igramo onu košarku kakvu znamo da igramo. Možda su i ti koševi čudni, ali da ne tražim alibi. Svi smo promašili bar po jedan penal, ne znam da objasnim zašto", dodao je plejmejker naše reprezentacije.

Na pitanje novinara da li bi želeo da Srbija u četvrtfinalu igra protiv Brazila, Teodosić je odgovorio: "Da, ja bih voleo revanš".

Ne propustite