Teodosić: "Krivo mi je"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.09.2013.
15:28
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Jedan od najboljih plejmejkera Evrope neće igrati na EP u Sloveniji zbog povrede lista koja nije zalečena do te mere da bi Teodosić mogao na parket. Pred povratak u Moskvu Teodosić je konstatovao da mu je jako krivo što neće na EP jer je dao svoj maksimum

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Miloš Teodosić vratiće se u ponedeljak u Moskvu, gde će sa medicinskim osobljem CSKA nastaviti da radi na oporavku od povrede lista.

Srbin je u prethodnom periodu pokušao da se oporavi i spreman dočeka početak EP u Sloveniji ali je danas ozvaničeno da ipak neće biti deo reprezentacije Srbije na kontinentalnom šampionatu.

"Jako mi je krivo što neću ići sa ekipom. Sa svoje strane sam zaista dao sve što sam mogao. Želeo bih od srca da se zahvalim doktoru Radovanoviću i trenerima Zimonjiću i Ćosiću, koji su mnogo vremena i truda uložili u moj oporavak. Da nije bilo njih, ne bih se nalazio u stanju u kakvom sam sad, a to znači da sam blizu, ali nedovoljno spreman da bih igrao na Evropskom prvenstvu" kazao je Teodosić.

Teodosić je apelovao na navijače u Srbiji da pruže punu podršku momcima koji će predstavljati našu zemlju u Sloveniji.

"Jesu mladi, međutim, uz volju i želju kakvu imaju, mogu da naprave fin rezultat. Mnogi momci su bez iskustva, ali se kod svakog od njih vidi ogromna želja i to je pozitivna stvar. Sve zavisi od utakmice do utakmice i teško je prognozirati plasman, ali nadam se najboljem" poručio je plejmejker CSKA.

Srbija će se u prvom kolu grupe "B" sastati sa selekcijom Litvanije u Jesenicama.

Ne propustite