"Tepih" na stadionu Hajduka

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.03.2012.
23:39
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbaleri Hajduka iz Kule, ali i svi igrači koji u Kulu budu dolazili tokom prolećnih gostovanja imaće na čemu da zahvale čelnim ljudima ovog Superligaša. Naime, odgovorna lica u Hajduku, Milan Sredanović i Todor Vasović, očuvali su tokom zime teren Hajdu

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

U Kuli je sve spremno za početak prolećnog dela šampionata a slike koje su danas stigle iz ovog grada na severu Srbije potvrdile su da je teren Hajduka u izvanrednom stanju.

Tokom jeseni ulagalo se dosta u kvalitet terena ali su obilne padavine tokom pauze u prvenstvu pretile da unište sav uloženi napor.

Ipak, da tako ne bude, pobrinuli su se upravnik stadiona Todor vasović i komesar za bezbednost Milan Sredanović.

Oni su iz kombinovanje različitih metoda uspeli da teren Hajduka u potpunosti očuvaju tokom zime.

"Nekoliko dana pre nego što je pao prvi sneg, prekrili smo teren. Teren je bio pokriven u nekoliko slojeva, bile su to plastične cerade, pa plastične flaše napunjene vodom, radi izolacije, pa ponovo nekoliko slojeva cerade. Naposletku sve je učvršćeno kanapima i teškim predmetima, da vetar ne bi poremetio stanje" otkrio je Vasović način kojim se došlo do trenutnih rezultata.

Komesar Sredanović ponosan je na urađeno i zadovoljan što klub nije imao potrebe da izdvaja dodatne svote novca kako bi angažovao pomagače da se ukloni sneg sa stadiona.

"Dok su drugi angažovali vojsku, zatvorenike i navijače, mi za tim nismo imali potrebe. Kao profesionalni klub, angažovali smo zaposlene u klubu, zadužene za održavanje stadiona i pomoćnih terena, tako da je posao bio brzo i efikasno rešen" konstatovao je Sredanović.

Kako stvari stoje, u nedelju loš teren neće moći da bude izgovor za eventualnu lošu igru Hajduka i OFK Beograda tako da će biti u obavezi da daju svoj maksimum na ovom meču.

Ne propustite