Terzić preuzima Zajednicu superligaša!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.01.2014.
11:01
Izvor: Sportske.net

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije a sada prvi čovek OFK Beograda, dr Zoran Terzić, trebalo bi u četvrtak da preuzme rukovođenje Zajednicom superligaša.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Predsednik Upravnog odbora OFK Beograda, nekada prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, u četvrtak bi trebalo da se lati nove funkcije.

Zvezdan Terzić zameniće Dragoljuba Lekića na mestu predsedavajućeg Zajednice klubova Superlige a ta odluka trebalo bi da bude "aminovana" na Skupštini Zajednice superligaša koja je zakazana za četvrtak.

I Terzić i Lekić su kadrovi OFK Beograda ali bi do promene na čelu Zajednice superligaša trebalo da dođe zbog najave da se menja statut Zajednice Superlige.

Ubuduće će Izvršni odbor činiti samo predsednici klubova koji se takmiče u Superligi a kako je Lekić prvi čovek Skupštine OFK Beograda a Terzić predsednik, logično je da nekadašnji predsednik FSS preuzme funkciju od Lekića.

Branislav Delić, prvi operativac Zajednice superligaša, ne odbacuje mogućnost da se tokom sutrašnje Skupštine reše sva kadrovska pitanja što znači da bi Zajednica odmah mogla da dobije i četvoricu novih potpredsednika.

Bilo kako bilo, Zajednicu klubova Jelen Superlige na proleće će voditi Zvezdan Terzić pa ostaje nada da će svojim iskustvom prvi čovek OFK Beograda uticati na poboljšanje ne tako dobre slike koju je ova organizacija slala u prethodnom periodu sportskoj javnosti.

Ne propustite