Tim koji dobija...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.03.2012.
09:29
Izvor: Sportske.net

Jedna stvar je pred derbi jasna, Prosinečki neće menjati ništa u odnosu na ekipu koja je iznela prve četiri utakmice u prolećnoj polusezoni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Zvezde će igrati otvorenih karata, jednostavno, iskristalisao se najbolji tim, jedina dilema bi mogao da bude Kadu, ali u ovom trenutku je jasno da Evandro ima prednost i da će Mijailović biti na mestu zadnjeg veznog.

Perović je povređen, ali i da nije, za dres se izborio Milunović koji ima prednost i u odnosu na Mirića. Doskorašnji fudbaler Spartaka nije puno pokazao u Borči pa će šansu čekati sa klupe.

Kasalica bi, da je spreman za 90 minuta već stavio na slatke muke svog trenera, ali će i on dobiti šansu u zavisnosti od kretanja rezultata.

Dakle, na golu će biti Bajković, u odbrani Mikić, Maksimović, Tošić i Mladenović, zadnji vezni Mijailović, u sredini Milivojević i Evandro, po bokovima Lazović i Milunović, dok će Borha u špic.

Prosinečkog bi mogla da zabrine realizacija Borhe, on je dao sjajan gol Borčanima, ali je promašio nekoliko zicera. Protiv Partizana neće imati toliko prilika i svakako da procenat iskorišćenih šansi mora da bude veći.

Naravno, vezni igrači, kao i Lazović i Milunović bi mogli da dobiju prostor, a što kažu navijači dobro bi bilo dati gol iz penala, ako ga bude.

"Moramo strpljivo, ne smeju da nam se ponove greške od jesenas kada smo promašili penal", rekao je Darko Lazović, prva violina crveno - belih.

"Svaka greška može da bude kobna", dodaje Duško Tošić koji je jesenas bio u Betisu, ali je prošle sezone izgubio tri od četiri derbija.

Ne propustite