Titula kao ''bonus''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.11.2012.
20:18
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde polako privode kraju turbulentnu jesenju sezonu i ukoliko uspeju da na zimsku pauzu odu sa manjim zaostatkom od aktuelnih ''minus pet'', to bi mogli da smatraju i uspehom obzirom na sva dešavanja u klubu prethodnih meseci, ali i re

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ipak, da li će titula zaista biti realan  domet u prolećnom delu sezone, umnogome će zavisiti od onoga šta se bude uradilo tokom prvenstvene pauze po pitanju rukovođenja klubom i rešavanja ogromnih finansijskih problema koji godinama potresaju naš najtrofejniji klub.

Jasno je da to sve neće ići lako, a već su se tokom ''češljanja'' finansijskih dokumenata pojavile i teške optužbe, u kojima je za sada najglasniji Dragan Stojković, koji tvrdi da ga pojedinci iz aktuelne garniture u klubu neće ''nasamariti'' i napraviti od njega glavnog krivca za finansijski sunovrat Crvene zvezde.

Nije izvesno još uvek ni da li će Dragan Džajić prihvatiti da bude dugoročno rešenje na čelu kluba, pa je za sada veoma teško davati prognoze o brzini oporavka Crvene zvezde.

Iako je titula nešto čemu streme svi u klubu, naravno i navijači, izgleda da se sada želi smanjiti psihološki pritisak sa igrače da to moraju ostvariti ''po svaku cenu''.

Tako se i istaknuti član Radne grupe zadužen za finansije Nebojša Čović u izjavi za ''Danas'' upitao i ''kako je moguće da neko razmišlja o tituli dok je račun u blokadi''.

''Moramo biti svesni svojih mogućnosti u ovako teškoj situaciji, sa realnim očekivanjima. Ne kažem da se nećemo boriti za titulu, ali ona će biti čist bonus ako je osvojimo'', izjavio je Čović.






Ne propustite