Todorić: "Nema alibija za "anemiju" u Novom Sadu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.04.2012.
21:39
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor KK Partizan Dragan Todorić osvrnuo se na bledo izdanje igrača u porazu od Vojvodine i isatkao da stručni štab neće dozvoliti da "kola krenu nizbrdo" posle dva poraza u domaćem prvenstvu.

rts.rs
rts.rs

Povezane vesti

Godinama unazad Partizan je sa klubovima iz naše lige lako izlazio na kraj kada dođe trenutak da se odluči ko će biti prvak Srbije. Ipak, poraz od Vojvodine (95:85) bio je dovoljan znak za one iskusnije da na vreme preispitaju zbog čega tim beleži lošije partije u poslednje vreme.

Dragan Todorić nije previše pravdao igrače nakon pomenutog poraza iako je tim već umoran pošto je do sada odigrao preko 40 mečeva a misli se i na fajnal for u Tel Avivu.

"Umor jeste odigrao određenu ulogu. Očekuje nas i završnica regionalnog takmičenja, ali to ne može da bude alibi za anemičnu igru, bez žara, energije, motivacije i da ne budemo u izdanju na kakvo smo navikli našu publiku. Obavićemo interne razgovore, kako bismo videli gde je nestala motivacija i zašto" rekao je Todorić a prenose "novosti".

Neka od nagađanja za loše partije crno-belih tiču se i navodnih zakašnjenja u isplati zarada prvotimaca. Todorić veruje da je stanje slično u svim klubovima i da ne služi na čast igračima da zbog toga demoralisani brane boje kluba za koji nastupaju.

"Novac kasni ne samo kod nas, već i u drugim sredinama. Nije lako, snalazimo se. Ali, znate, dugo sam u sportu. Kašnjenje novca nije nikada mogao, niti bio alibi. Ukoliko neko smatra da je to problem, poštenije je da kaže pre utakmice, da reši pravnim putem, nego da izađe na parket i "zaboravi" na zalaganje" istakao je Todorić.

Za kraj, sportski direktor Partizana konstatovao je da Partizan nije neozbiljan tim te da su svi u klubu u obavezi da "povuku ručnu" u trenutku kada stvari krenu nizbrdo.

Ne propustite