Todorić: "Zvezdina sramota!"

Autor: Beta Beta
subota 16.06.2012.
09:15
Izvor: Beta

Direktor Partizana rekao da su uslovi za igranje bili sramotni i optužio Zvezdu za lošu organizaciju. Sezona uspešna, sledi dogovor sa Jovanovićem i sklapanje mozaika za narednu sezonu.

partizaninfo.com
partizaninfo.com

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić kazao je da nikada u karijeri nije doživeo uslove kakvi su bili u završnom meču finalne serije, za koje je rekao da su sramota organizatora, a onda je ocenio sezonu crno-belih kao uspešnu i najavio je razgovore o ostanku trenera i sklapanju tima za novu sezonu.

"Od kada se bavim košarkom nisam video ovakve uslove, koji su bili nemogući za igru. Sve što je pratilo dešavanja za organizaciju i sve što se videlo (u petak) je sramota za srpsku košarku i Crvenu zvezdu", rekao je Todorić pošto je njegov tim osvojio 11. uzastopnu titulu.

Partizan je sve trofeje, uključujući i 19 titula prvaka države, osvojio sa Todorićem u klubu - prvo kao sa igračem, a posle i funkcionerom.

Legendarni Toša je ocenio da je sezona bila uspešna, iako se tim nije plasirao u Top 16 Evrolige, niti odbranio trofej u Jadranskoj ligi.

"Sezona jeste uspešna, iako smo napravili jedan kiks, mada će neko reći i dva. Meni je jedini kiks bio to što se nismo plasirali u Top 16 Evrolige a bili smo blizu. Verovatno se nismo dobro prestrojili posle odlaska Nikole Pekovića. U Jadranskoj ligi smo ispunili prevashodni cilj, a to je plasman na završni turnir i osvajanje bodova za plasman u Evroligu, tako da samo zlonamerni mogu da kažu da sezona nije bila uspešna", rekao je Todorić.

On je kazao da će samo vikend provesti u odmaranju, kako zbog dugovanja igračima, tako i zbog razgovora o nastavku saradnje sa trenerom Vladimirom Jovanovićem.

"Nemamo odmora faktički, osim ovog vikenda. Kao i svake godine, imamo mnogo posla. Imamo problema sa igračima, pošto mnogi nisu isplaćeni i treba to da rešimo", rekao je Todorić.

"Što se tiče Vlade, znate da se takve stvari u Partizanu rešavaju mirne glave. Prvenstvo se večeras završilo i mogu da vam kažem da do ovog momenta on nijednom nije bio sporan. U toku sledeće nedelje sešćemo Saša (predsednik Predrag Danilović) i ja da razgovaramo sa njim. Kao što smo mi prošle godine seli i dogovorili se da nastavi posao, koji je završio u petak", rekao je Todorić.

Ne propustite