Tole: "Došao bih na Zvezdinu proslavu titule"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.06.2013.
14:06
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek "srpske kuće fudbala" Tomislav Karadžić poručio je da će se rado pojaviti i u Ljutice Bogdana ukoliko Crvena zvezda osvoji titulu i pozove ga na proslavu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Mnogo prašine podiglo se nakon odluke predsednika Fudbalskog saveza Srbije da se pojavi na proslavi šeste uzastopne titule fudbalskog kluba Partizan.

Sama činjenica da je došao na proslavu nije toliko uzbudila pristalice najvećeg rivala Partizana koliko to što je Karadžić sa navijačima zastao da se slika. Posle toga je krenula i pesma koju Tole nije želeo da odsluša do kraja.

U izjavi za dnevni list "Informer" Tomislav Karadžić pokušao je da umiri one kojima je zasmetao njegov gest rekavši da bi došao na proslavu titule u Ljutice Bogdana kada bi bio pozvan.

"Ne vidim ništa sporno u tome što sam se fotografisao s navijačima Partizana koji su me zamolili da se slikam s njima. Nisam bio sa njima u društvu čitave večeri, već sam stao samo nekoliko sekundi. Došao bih i na proslavu šampionske titule Crvene zvezde ukoliko bih dobio poziv. To važi za sve klubove, normalno je da ih kao predsednik Saveza ispoštujem" rekao je Karadžić.

Do provere istinitosti tvrdnje Tomislava Karadžića moraćemo da sačekamo da Zvezda osvoji trofej a onda i da uputi poziv prvom čoveku FSS-a na proslavu titule.

Ne propustite