Tole uručio priznanja najboljima

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.03.2014.
20:23
Izvor: Sportske.net

Po završetku zasedanja Skupštine FSS, usledio je i svečani deo današnjeg dešavanja u Staroj Pazovi, tokom koga su najboljim pojedincima u protekloj godini uručena prigodna priznanja.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Podsetimo, današnja Skupština nije donela ''epohalne'' odluke, nastavlja se uglavnom po starom, a Tomislav Karadžić i dalje ima punu podršku na mestu predsednika FSS.

U odličnom raspoloženju posle ovakvog epiloga sednice, Karadžić je uručio pomenuta godišnja priznanja koje dodeljuje Savez.

Reprezentativni napadač Srbije Aleksandar Mitrović nagrađen je kao najperspektivniji fudbaler Srbije u 2013. godini, a u njegovo ime nagradu je primio selekror Ljubinko Drulović.

Najperspektivniji trener u Srbiji u protekloj godini je Vladan Milojević iz Čukaričkog, dok je najbolja sudijska trojka, kako se i očekivalo - Milorad Mažić, Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

Takođe, Ljubodrag Stanić, je zaslužio bronzanu plaketu UEFA za ogroman doprinos u razvoju bazičnog fudbala u Srbiji, a Specijalnoj olimpijadi Srbije pripala je Plaketa FSS, povodom osvajanja Prvenstva Evrope u zajedničkom fudbalu 2013.


Ne propustite