Tole uzvraća: ''Terziću, nisu funkcije najvažnija stvar''

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.03.2014.
21:06
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i prvi čovek Zajednice superligaša Zvezdan Terzić ponovo su ''zahladili odnose'', a da je to tako, potvrđuje i činjenica da Terzić nije otputovao sa reprezentacijom u Dablin, iako je bio pozvan.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Posle izbora na mesto Zajednice superligaša, a onda i jasno iskazane ambicije da dođe i na mesto potpredsednika FSS, čemu se Tomislav Karadžić usprotivio, Zvezdan Terzić ponovo nije u sjajnim odnosima sa prvim čovekom Saveza, ili bar to tako izgleda.

Na tu temu je u Dablinu, u izjavi za SOS kanal, Tomislav Karadžić otvoreno govorio i pritom uputio jasnu poruku Terziću, kad su u pitanju funkcije u Savezu.

''Kritikuje me da ga nisam pozvao od kada je preuzeo funkciju predsednika Zajednice. To nije istina, uredno je pozvan na sednicu Izvršnog odbora FSS, ali nije se pojavio.

Pozvan je i na ovaj put u Dablin, ali ne vidim ga sa nama. Nisu funkcije najvažnija stvar kojom se trebamo baviti.

Imali smo džentlmenski dogovor da kada preuzme Zajednicu ne dobije automatski mesto potpredsednika dok ne završimo neke proceduralne stvari'',
istakao je Karadžić.

Kako sada stvari stoje, ''džentlmenski dogovor'' mogao bi lako da preraste u novi sukob bivšeg i sadašnjeg predsednika FSS.


Ne propustite