Toletu žao, sad na borbe "petlova"

Autor: Boris Jovanović
utorak 29.05.2012.
08:58
Izvor: Sportske.net

Predsednik saveza žali zbog situacije sa Ademom Ljajićem podseća da se preuzete obaveze moraju poštovati. Srbija se okreće duelu sa Francuzima u četvrtak u Remsu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

I pored toga što niko ne želi da priča o udaljavanju Adema Ljajića iz reprezentacije, jasno da je ono što se dešavalo potreslo naš kamp. Tokom dana će se oglasiti Mihajlović, a Tomislav Karadžić je na strani selektora.

"Meni je žao, ali svi igrači su upoznati sa kodeksom i potpisali su ga. Reakcija selektora je normalna, kada se prekrše pravila. Kada pristaneš na nešto, valjda je normalno da to i ispoštuješ", smatra prvi čovek saveza, a prenosi "Sport"

Sam Mihajlović će izneti svoj stav danas pred novinarima, a tim se seli u Rems gde će za vikend igrati protiv Francuske.

"Petlovi" se nisu proslavili protiv Islanđana, ozbiljnije će ući u proveru pa će naš tim biti na iskušenjima. Još je rano, ali očekuje se da Mihajlović promeni tim i pruži šansu igračima koji nisu bili u timu, ili im je minutaža bila manja protiv Španaca.

On sada može da računa na Pavla Ninkova i Srđana Mijailovića koji su propustili Sent Galen, zbog ženidbe, odnosno obaveza prema omladinskoj selekciji, kada je u pitanju Zvezdin vezista.

Utakmica protiv Gala je na programu u četvrtak u Remsu.


Ne propustite