Toliko ih hvalio, a oni ga izdali...

Autor: Darko Mitrović
subota 01.12.2012.
21:22
Izvor: Sportske.net

Doživela je Crvena zvezda brojne udarce i neuspehe ove sezone. Sve je donekle ''amortizovao'' trijumf u derbiju, ali večerašnji debakl od Vojvodine neminovno će izazvati nove potrese. Prva posledica je, još uvek nezvanična, ostavka trenera Aleksandra Jank

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mnogi su već početkom drugog poluvremena, kada je Vojvodina povela sa 3:0 ''videli'' odlazak trenera Jankovića kao prvi konkretan potez posle najnovijeg debakla. 

On nije želeo da daje izjave neposredno po završetku meča, ali su večerašnjih 0:3 obesmislile njegovu jučerašnju javnu podršku igračima, u čiji kvalitet je verovao bar do večeras.

Očekivalo se da mu se oni oduže borbenošću, željom za pobedom, a dodatni motiv su imali i posle remija Partizana u Subotici. Janković je celokupnu jasnost ubeđivao kako njegovi igrači zaslužuju poštovanje, ali posle onoga što su pokazali protiv ''Lala'' utisak je da su ga bukvalno izdali na terenu.

Kako prenosi ''Mondo'', Janković je u svlačionici rekao igračima kako će ''na proleće morati bez njega'' i kako su ''odigrali katastrofalno i propustili sjajnu priliku koja im se danas pružila''. To praktično znači da će Zvezda morati da traži novog trenera, ali tek se očekuju zvanične informacije iz kluba.

Večeras smo gledali indolentnu Zvezdu, što je posebno došlo do izražaja kod sva tri gola gostiju. Početničke greške Bajkovića, Maksimovića, neverovatni promašaj Milunovića, samo su deo ''repertoara'' koji su navijačima prikazali Zvezdini fudbleri. 

Do kraja su potpuno razbijeni, a kao da su se i Novosađani smilovali na njihovu muku, pa im nisu naneli još veći debakl...

Ne propustite