Tomić: ''Nisu Francuzi mnogo ispred nas!''

Autor: Darko Mitrović
subota 02.06.2012.
18:40
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Nemanja Tomić dobio je priliku protiv Francuske u finišu meča u Remsu i ističe da je ''osećaj bio prelep'', bez obzira na poraz od 2:0. On veruje da vreme radi za ''Orlove'' i da će posle perioda upoznavanja i uigravanja, sve izgledati mnogo bolje.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Dva poraza, najpre od Španije, a onda i od Francuske nisu obeshrabrili vezistu Partizana i reprezentacije Srbije Nemanju Tomića.

On naglašava da aktuelna turneja nema rezultatski imperativ, već da je cilj uigravanje tima uoči starta kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Novi selektor Siniša Mihajlović mu je ukazao priliku u poslednjih petnaestak minuta meča sa Francuskom, a Tomićevi utisci su povoljni. Osim toga, smatra i da Srbija kvalitativno ne zaostaje za ''Trikolorima''.

''Srećan sam što sam ušao u igru protiv Francuske, bez obzira što je bilo na samo 15 minuta, osećaj je zaista bio prelep. 

Smatram da recimo selekcija Francuske nije mnogo daleko od nas, po kvalitetu. Istina je, iskusniji su i fizički superiorniji. Sve ostalo je približno...'', ističe Tomić. 

Već protiv Švedske očekuje i povoljniji rezultat.

''Francuzi su postigli dva gola, samo na naše neiskustvo. Imamo još taj meč protiv Švedske i nadam se mnogo povoljnijem utisku.

Sud o kvalitetu ove nove, potpuno podmlađene reprezentacije treba davati tek kad prođe neko vreme, kad se uigramo i upoznamo...'', naglasio je Tomić.

Ne propustite