Tomić: "Sale zaslužio da reši 'derbi'"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.10.2013.
11:41
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler i sportski direktor FK Partizan Ivan Tomić daje prednost crno-belima uoči nadolazećeg "večitog derbija", a kao čoveka odluke vidi Sašu Ilića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Deset dana ostalo je do prvog "večitog derbija" sezone koji će 2. novembra biti odigran na našem najvećem stadionu.

Dva naša najveća kluba odigraće još po dva meča pre no što međusobno odmere snage a nekadašnji kapiten i sportski direktor Partizana Ivan Tomić veruje da će njegovi crno-beli biti u prednosti na "Marakani".

"Stabilnost u svakom smislu je na strani Partizana i to donosi prevagu. Situacija unutar i okolo kluba je mnogo zdravija u Humskoj, nema žestokih potresa, nema afera, što je vrlo bitno. Gotovo sam uveren da će moj klub i ovoga puta slaviti" objašnjava Tomić a prenosi "Sport".

Kada je čovek odluke u pitanju Tomić nema dilemu ko bi to mogao da bude.

"Voleo bih da Saša Ilić odluči derbi, jer se radi o fenomenalnom fudbaleru i ličnosti generalno. Zaslužio je to zbog svega što je uradio za klub proteklih godina" poručuje Tomić.

Predstojeći "večiti derbi" biće 145. po redu a ostaje da se vidi hoće li se prognoze i očekivanja Ivana Tomića obistiniti ili će, na radost, navijača Crvene zvezde Tomić ispasti loš "tiper".

Ne propustite