Tončev: "Ne ide Dauda nigde bez obeštećenja"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.12.2013.
21:01
Izvor: Sportske.net

Jedan od funkcionera FK Crvena zvezda Ivica Tončev poručio je da Abiola Dauda neće napustiti klub bez obeštećenja i da sa "Marakane" može u slučaju da Zvezda dobije novac kojim bi popravila finansijsku situaciju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Abilola Dauda u sredu je preko menadžera poslao poruku čelnicima najtrofejnijeg srpskog kluba da nema nameru da napušta "Marakanu" ali da za uzvrat klub mora da mu isplati deo dugovanja koja su narasla na 90.000 evra.

Jedan od potpredsednika Crvene zvezde Ivica Tončev oglasio se tim povodom i rekao da Dauda neće napustiti "Marakanu" kao slobodan igrač i da će situacija oko Nigerica biti rešena na jedan od dva preostala načina.

"Svesni smo situacije u kojoj se Zvezda nalazi, i to je problem, ali garantujem da Dauda neće otići za džabe" kazao je Tončev a prenose "Novosti".

Prema onome što je Tončev rekao, Dauda će, ili biti isplaćen i ostati u Zvezdi, ili napustiti klub uz obeštećenje nakon što mu budu isplaćena zaostala dugovanja.

"Problem nije nerešiv i postoje dve opcije. Ili će Dauda biti isplaćen, pa da s njim krenemo ka osvajanju titule, ili ćemo prihvatiti ponudu za njega i zaraditi preko potreban novac" jasan je Tončev.

Po svemu sudeći, Dauda će dobiti novac koji je do sada zaradio u Zvezdi a čelnici kluba naknadno će odlučiti da li će biti bolje da napadač bude prodat ili ostane deo tima i tokom proleća.

Ne propustite