Tošić: ''Hoćemo sve pobede do kraja!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.05.2012.
18:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

I Duško Tošić se pridružio pohvalama sinoćnjeg ambijenta na ''Karaiskakiju'' u Atini, a navijačima je poručio da će crveno-beli učiniti sve da do kraja sezone dobiju sve tri utakmice, od kojih je, svakako, najznačajnija on au finalu Kupa.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Defanzivac Crvene zvezde naglasio je danas da je sinoćnje gostovanje Olimpijakosu u Atini od velikog značaja za mlađe igrače u ekipi. Tošić je, inače, već nekoliko puta bio u prilici da oseti atmosferu na ''Karaiskakiju'', ali je i sinoć bio oduševljen.

''Uvek je poseban doživljaj. Stadion je fantastičan, kao i navijači koji non stop pevaju i teraju igrače na terenu da daju svoj maksimum i predstave se u najboljem svetlu'', objašnjava Tošić.

Kraj sezone je na pragu, ali i najvažnija utakmica ove sezone - finale Kupa protiv Borca u Kruševcu. Tošić, međutim, naglašava da će njegova ekipa sve učiniti da dobije i sve prvenstvene mečeve do kraja.

''Uz trofej u Kupu, koji bi predstavljao neku vrstu nagrade za sve što smo učinili u ovoj polusezoni, želimo da pobedimo i Rad u subotu i Vojvodinu u poslednjem kolu. Tako bismo stekli dodatno samopouzdanje i na pauzu do početka nove sezone otišli bismo potpuno zadovoljni.

I naši sjajni navijači su nam velika obaveza da se borimo na svakom meču i da igramo maksimalno kako bi im se odužili za ogromnu podršku'', poručio je Tošić.


Ne propustite