Tošić i AK99 na poštedi, ostali nastavljaju ''punom parom''

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.01.2012.
16:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Današnji jutarnji trening crveno-belih na pripremama u Budvi propustili su Duško Tošić i Andrija Kaluđerović. Stručni štab očekuje da će već u sredu biti spremni, ostali prvotimci rade po planu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tošić i Kaluđerović su osetili prve simptome gripa, pa je trener Prosinečki odlučio da ih iz predostrožnosti poštedi današnjih napora.

Prosinečki očekuje da će njih dvojica biti spremni od srede, posle današnjih terapija, a ostali prvotimci odradili su današnji trening po planu.

Jedan od najmlađih, Srđan Mijailović, koji je tokom jeseni već skrenuo pažnju na sebe i zaslužio veliko poverenje trenera Prosinečkog, uverava da mu dosadašnji napori ne padaju teško.

Mladi fudbaler ističe i da mu ni na proleće biti veliki problem da menja pozicije u timu.

''Nema tu šta da se bira. Igram šta mi se kaže. I sama činjenica da igram na više pozicija govori da trener ima poverenja u mene. To mi daje još više samopouzdanja'', ističe Mijailović.

Marko Vešović koji je postigao gol u prvoj proveri protiv Grblja ističe dosadašnju saradnju sa novim kondicionim trenerom Radakovićem.

''Radaković je dobar čovek i, naravno, dobar stručnjak. Hoće da pomogne svakom igraču, pun je entuzijazma i energije i mislim da mi mi sve to vraćamo dobrim radom'', naglašava Vešović.

Ne propustite