Tošić: "Protiv Paname mora agresivnije"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.05.2014.
10:27
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Srpski reprezentativac Zoran Tošić rekao je pred drugi prijateljski meč "Orlova" u Severnoj Americi da Panama predstavlja ozbiljnijeg rivala od Jamajke i da će ekipa morati da igra agresivnije i bez nonšalancije ukoliko želi da ostvari pobedu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja svoju turneju po Severnoj Americi prijateljskom utakmicom sa Panomom, koja će biti odigrana u subotu na nedelju, po srednjeevropskom vremenu.

Ekspedicija "Orlova" krenula je danas put Čikaga gde će utakmica biti odigrana a pre ulaska u avion Zoran Tošić prokomentarisao je učinak sa prvog prijateljskog meča u kojem je savladana Jamajka rezultatom 2:1.

"Činjenica je da smo igrali po teško vremenu, ipak, naša mala nonšalancija u igri učinila je da primimo gol I da utakmica ode u smeru koji nam nije bio potreban. Primili smo gol iz jedine šanse, srećom meč je priveden do kraja kako smo želeli" rekao je prvotimac moskovskog CSKA.

Kada je reč o narednom rivalu, Tošić nema neko preveliko "predznanje" ali je čuo, kao i ostali reprezentativci, da je Panama ozbiljan rival, zbog čega se maksimalan pristup u tom duelu ne dovodi pod znak pitanja.

"Pet dana razmaka između dve utakmice sigurno će nam značiti pre svega na adaptaciji I upoznavanju detalja o igri Paname. Čuli smo da su ozbiljniji tim od Jamajke. Izvesno je, biće potrebno da budemo agresivni I da se jasno vidi želja da pobedimo, kako je bilo u prvom poluvremenu protiv Jamajke" istakao je Tošić.

Prvotimca šampionskog sastava ruske Premijer lige jako raduje podatak da će meč sa Panamom biti odigran u Čikagu, najvećem "srpskom" gradu posle Beograda.

"Čuli smo da se očekuje veliki broj naših navijača na stadionu u Čikagu. Uvek je lepo igrati u takvom ambijentu. A posebno nam znači činjenica da naš narod sa toliko želje dočekuje reprezentaciju. Potrudićemo se da ih obradujemo" zaključio je Tošić.

Utakmica Srbija - Panama igra se u subotu od 19 časova po lokalnom vremenu, odnosno od 1 čas posle ponoći po srednjeevropskom.

Ne propustite