Trajković ima poruku za Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.03.2014.
21:42
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iskusni štoper vrlo brzo po dolasku iz Vojvodine pokazao da je pravo pojačanje za Partizan ovog proleća, kada se rešava pitanje šampiona države.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Branislav Trajković se u prvim zvaničnim mečevima u dresu Partizana već istakao velikom borbenošću, što su navijači crno-belih prepoznali i sa tribina su već počeli da mu pružaju i dodatnu špodršku.

Naravno, i njegovi utisci od dolaska u novu sredinu su veoma povoljni, a ono što je u izjavi ''Novostima'' posebno istakao, jeste veličina kluba.

''I pre dolaska u Partizan sam znao da je ovo najveći klub u državi, a sada mi je potpuno jasno da je ovo - institucija'', jasan je Trajković.

Od prvog prolećnog kola i Partizanovog remija u Novom Pazaru, Crvena zvezda je preuzela vođstvo na tabeli, a štoper crno-belih veruje da takvo stanje na tabeli neće dugo potrajati.

''Bez obzira na to što nam Zvezda beži bod mislim da ćemo biti prvi i ove godine'', uverava Trajković.

S tim u vezi, on na šampionsku trku gleda i iz drugog ugla, a ima i jednu poruku za ''večitog rivala''.

''Nije moje da pričam, ali cela država vidi da svi guraju da Zvezda bude prva. Mislim da će to morati da dokažu, ali ne kroz novine i javnost.

Mi smo ubedljivo najbolja ekipa i to ćemo dokazati na terenu. Oni se ponašaju kao da su već osvojili titulu, ali moraće baš da se pomuče da nas svrgnu sa trona'',
zaključuje Trajković.

Ne propustite